Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра «Львівська пивоварня» хоче встановити рекорд України, який буде зафіксовано і внесено в «Книгу рекордів України»

28 вересня «Львівська пивоварня» хоче встановити рекорд України, який буде зафіксовано і внесено в «Книгу рекордів України», а саме до 750-ліття Львова буде встановлена  найбільша в Україні пивна колона - пивна вежа висотою в 4,7 м і об’ємом 193,5 літрів, яка буде розміщена  на території підприємства. Про це повідомляє фахівець зі зв’язків з громадськістю Надія Цюра.
   Пивна вежа буде наповнена спеціально звареним до ювілею славного міста Лева – пивом «Львівське Легенда».  Пиво «Львівське Легенда» зварений з чотирьох сортів солоду,  хмелю та чистої води став першим подарунком для ювілею Львова. «Львівське Легенда» можна буде скоштувати відразу ж з рекордної вежі – зазначає фахівець зі зв’язків з громадськістю    Надія Цюра
За підсумками восьми місяців 2006 року ТМ “Львівське” належить 5% загальноукраїнського ринку пива, 25% ринку Західної України та 44 % ринку Львівської області. Стратегічним інвестором ВАТ „Львівська пивоварня” є Baltic Beverages Holding (BBH), який в пропорції належить компаніям Scottish & Newcаstle та Carlsberg Breweries.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ