Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра Львівська залізниця віздначить Міжнародний день дій залізничників

6 березня Львівська залізниця відзначить Міжнародний день дій залізничників, який цього року пройде під гаслом «Головне — безпека: майбутнє — за залізницею!» — повідомили «Гал-info» у прес-центрі Львівської залізниці. Беручи участь у заходах, приурочених до свята, залізничники мають на меті знову наголосити на створенні найбезпечніших умов для руху поїздів, перевезення пасажирів, збереження життя громадян.
Колектив Львівської залізниці багато зробив, щоб не лише надійно забезпечувати перевезення громадян, підвищити культуру їх обслуговування на вокзалах, у поїздах, але й здійснив капітальний ремонт, реконструкцію багатьох вокзалів, пасажирських платформ на станціях та зупиночних пунктах. Кожного дня колійники працюють над тим, щоб у нинішніх скрутних умовах покращити обслуговування пасажирів.
Проте залізничників турбує те, що їх нелегку працю не завжди цінують пасажири. Часто електрички, дизель-поїзди повертаються з рейсів із вибитими вікнами, поламаними дверима, порізаними сидіннями, брудними тамбурами. Завдають чималого клопоту і дії крадіїв, які, у гонитві за металами, забувають, що ніякими цифрами, матеріальними збитками не можливо виміряти трагедії, яка може статися внаслідок дій зловмисників.
У смугах відчуження неподалік колії виникають стихійні сміттєзвалища, які забруднюють довкілля і псують здоров’я людей.
6 березня 2008 року з нагоди Міжнародного дня дій залізничників задля покращення безпеки руху на Львівській залізниці не лише проведуть рейди та обстеження залізничних вузлів і відокремлених підрозділів щодо питань безпеки руху, організації профілактичної роботи, але й інформуватимуть про подію пасажирів на вокзалах через гучномовці та радіо, роздаватимуть листівки зі зверненнями до працівників залізниці та споживачів транспортних послуг.
Цього річ Міжнародний день дій залізничників проводитимуть уже вдев’яте, участь у ньому візьмуть 50 країн світу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ