Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра львівські школи приймуть на 600 більше першокласників, ніж торік

Львівські школи готові відкрити свої кабінети для школярів. Протягом літа у більшості шкіл провели капітальні ремонти та відновили начальні класи, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Як зазначила начальник управління освіти ЛМР Надія Оксенчук, завтра 1 вересня у перші класи піде на 600 більше дітей, аніж минулого  року.

 

Загалом у 70 школах провели капітальні ремонти. Зокрема, у 10 навчальних закладах замінено вікна, у 17- капітальний ремонт даху, у 43 навчальних закладах міста - завершені ремонтні роботи. Ще на 30 об’єктах завершуватимуть ремонтні роботи, які не заважатимуть навчальному процесу. Це здебільшого ремонти басейнів, спортивних залів, заміна системи опалення та ремонти покрівель.

 

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення Департаменту містобудування Львівської міської ради підготувати земельні ділянки у різних районах Львова, які будуть виділені для забудови під кооперативне житло для освітян.

 

Як зазначив Андрій Садовий, галузь освіти є пріоритетною для міста. Загалом на галузь освіти в цьому році виділено 58 млн. грн. З них 10 млн. на фінансування галузі дошкільної освіти Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ