Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра Львівський університет МНС відвідає Держсекретар МЗС Республіки Польща

24 січня відбудеться офіційний візит Держсекретаря МЗС Республіки Польща до Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Про це повідомила прес-служба вишу.

24 січня о 16.30 Львівський державний університет безпеки життєдіяльності Держслужби з надзвичайних ситуацій відвідає з офіційним візитом Держсекретар у справах співробітництва в цілях розвитку та східної проблематики МЗС Республіки Польща Катажина Пелчинска-Наленч та Генеральний консул Польщі у Львові Ярослав Дрозд.

Відбудеться зустріч з ректором Михайлом Козяром, на якій обговорять питання співпраці між Україною та Польщею у сфері цивільного захисту в 2013 році, підіб’ють підсумки реалізації міжнародної співпраці в рамках масштабного проекту «Польська допомога».

Гостей ознайомлять з навчальною та науковою базою Університету, продемонструють сучасне пожежно-рятувальне обладнання, яке навчальний заклад отримав в рамках співпраці.

У 2012 році Львівський державний університет безпеки життєдіяльності реалізував 6 міжнародних проектів у галузі безпеки людини. Вони передбачають інтеграцію української системи цивільного захисту у загальноєвропейський механізм гарантування безпеки людини, адаптацію українських фахівців до роботи з міжнародними системами безпеки, вироблення спільних методів та підходів до ліквідації різних надзвичайних ситуацій, особливо транскордонних. Така співпраця стала можливою завдяки тому, що університет є членом Європейської асоціації вищих навчальних закладів, які працюють у галузі безпеки людини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ