Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра ми отримаємо друге Придністров’я, – Москаль

Після незаконних виборів, влаштованих на території підконтрольній так званій «Луганській народній республіці», Україна може отримати друге Придністров’я.

Так прокоментував прийдешні псевдовибори голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль телефоном в ефірі Громадського.

«Що б не відбулося, як на мене, ситуація дуже тривожна: прапор вони вже мають, герб мають, завтра матимуть народну раду у вигляді парламенту», – сказав він.

Одночасно за інформацією Москаля, на сепаратистське волевиявлення йдуть «партія війни та партія миру». Другі – це люди, налаштовані хоча б на переговори з українською владою, оскільки «у нас спільний газ, спільна вода, спільна електрика». Одна значна частина населення все ще підтримує продовження військового конфлікту.

При цьому, за словами очільника ЛОДА, офіційно партій в «лнр» немає. Всі йдуть за списками громадських організацій

Сепаратисти навіть прийняли відповідні «закони» – про вибори депутатів до «народної ради» та «про центральну виборчу комісію».

Також, за інформацією Москаля, виборчі дільниці для «ЛНР» організували на території Російської Федерації - у Воронезькій та Ростовській областях.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ