Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра Митрополит Львівський і Сокальський Андрій (Горак) проведе прес-конференцію з приводу прибуття до Львова раки з мощами Святої Великомучениці Варвари

23 травня до Львова прибуває рака з мощами Святої Великомучениці Варвари, 1700-річчя мученицької кончини якої відзначають в усьому християнському світі цього року. З цієї нагоди 17-го травня, у приміщенні єпархіального управління Львівсько-Сокальської єпархії УПЦ Київського Патріархату відбудеться прес-конференція Митрополита Львівського і Сокальського Андрія (Горака).


На прес-конференції будуть обговорені деталі зустрічі та перебування однієї з найбільших християнських Святинь світу в Львові, можливості та умови доступу для поклоніння мощам; буде повідомлено про всі плановані заходи та роздано матеріали з життєписом та історією пошанування мощів Святої Варвари від IV сторіччя і до цього часу. Усі заходи щодо привезення та перебування мощів Святої Варвари у Львові відбуватимуться за співпраці Львівсько-Сокальської єпархії УПЦ КП із львівською міською владою. Про це повідомила прес-служба Львівсько-Сокальської єпархії УПЦ КП.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ