Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра на сайті УГКЦ відбудеться перша веб-конференція, а вже сьогодні свої запитання до Глави УГКЦ поставили 54 респонденти

Перша веб-конференція на офіційній веб-сторінці Української Греко-Католицької Церкви відбудеться 14 квітня 2006 року. Вона розпочнеться о 16.00 і триватиме 1,5-2 години. Під час проведення веб-конференції працюватиме веб-камера, за допомогою якої всі охочі зможуть ще й бачити свого співрозмовника. На поставлені запитання за посередництвом спеціально створеного програмного забезпечення буде відповідати Блаженніший Любомир, Верховний Архієпископ Києво-Галицький УГКЦ. Про це повідомив прес-секретаріат Глави УГКЦ.
Уже зараз до Глави УГКЦ свої запитання поставили 54 респонденти. Задум провести веб-конференцію на веб-сторінці УГКЦ зродився вже раніше, а рішення про можливість використання такого новітнього засобу спілкування було прийнято під час веб-конференції Предстоятеля УГКЦ на інтернет-ресурсі «Оглядач» у січні цього року. Це добрий спосіб спілкування Блаженнішого Любомира з усіма, хто хоче з ним говорити: він допомагає минути кордони, подолати часові та просторові обмеження.
У майбутньому аналогічні веб-конференції проводитимуться із владиками, членами Синоду Єпископів УГКЦ, іншими офіційними особами Церкви. Постійна адреса веб-конференцій на офіційній сторінці УГКЦ: web.ugcc.org.ua.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ