Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Завтра на сцені Театру Заньковецької виступить гурт "Мандри"

Нагадаємо: завтра, 3 березня, в межах ювілейного туру «Час Летить» відомий український гурт «Мандри» дасть одразу два концерти на сцені Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької у Львові.
Фото: Марія Шевців, Гал-інфо

На сцені Театру Заньковецької виступлять легендарні «Мандри»

Як повідомили Гал-інфо організатори заходу, на концерт запрошено близько 200 військовослужбовців, а також 60 людей із сімей учасників АТО та соціально незахищених верств населення. 

Лідер гурту "Мандри" Сергій Фоменко сам займається благодійністю та волонтерством і є членом наглядової ради Асоціації благодійників України. Президент асоціації Олександр Максимчук ділиться: "На наш погляд, те, що робить Фома, дуже цікаве і потрібне саме цим категоріям населення - людям, які пройшли війну, займались волонтерством або є соціально незахищеними, котрі не можуть собі дозволити купити квиток навіть за 100 грн".

Начальник 58 Будинку офіцерів полковник Віталій Провозін розповідає: "Квитки роздали майже по всіх частинах Львівського гарнізону, зокрема десантникам, курсантам Академії сухопутних військ, серед яких багато є учасників АТО, військовій контррозвідці".

Також до проведення заходу долучається благодійний фонд "Із янголом на плечі", який опікується онкохворими дітьми та молоддю до 25 років. До того ж, на концерті відбуватиметься благодійна акція задля допомоги 2-річній онкохворій дівчинці з смт. Гірник, що поблизу Червонограда, їй потрібно 150 тис. євро для операції на трансплантацію.

Квитки на захід можна придбати за посиланням.

Окрім Львова, концерти гурту заплановані у Харкові, Дніпрі, Одесі, а також у декількох містах Європи, США та Канади. 

Юлія Улинець, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ