Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра перекривають ділянку вул. Шевченка: відбуваються зміни у русі транспорту

Тривають роботи з капітального ремонту вул. Шевченка. Роботи відбуваються на відрізку від вул. Залізничної до вул. Левандівської і передбачають організацію кільцевого руху по вул. Т. Шевченка, вул. Левандівська, вул. Залізнична. За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, від завтра, 14 березня, і до 31 серпня включно, буде перекрито для руху транспорту вул. Шевченка, від вул. Залізнична до в’їзду на Янівський цвинтар. У зв’язку з перекриттям відбудуться зміни у схемах руху громадського транспорту. Про це інформує прес-служба ЛМР.

З 14 березня, у зв'язку з перекриттям ділянки вулиці Шевченка, в районі перехрестя з вул. Левандівською:

Трамвайний маршрут № 7 («Погулянка» — вул. Татарбунарська) буде скорочено до церкви Анни (вул. Бенедиктовича).

Маршрут № 6а (пл. Галицька — Рясне 2) - тимчасово припинить рух.

Маршрут № 49 буде змінено та збільшено випуск.

Номер маршруту

Старий маршрут

Змінений маршрут

49

Приміський вокзал — Рясне 2 через вулицю Бенедиктовича

Приміський вокзал — Рясне 2 через вулиці Ковча, Винниця, Тунельна, Варшавська, Липинського, пр. Чорновола, пл. Різні, Бенедиктовича, Городоцька

Приміські автобусні маршрути, які курсують на Автостанцію № 4 (вул. Шевченка, 105) буде тимчасово перенесено на Автостанцію «Західна» (вул. Городоцька, 359).

«На маршрутах № 49 і № 47а буде збільшено кількість одиниць. Додатково ще по 5 автобусів. А щоб забезпечити максимально швидкий доїзд з Рясне до центру, в найближчий час, як тільки дозволятимуть погодні умови, на пр. Чорновола, від вул. Липинського до вул. Мазепи, буде облаштовано смугу для руху громадського транспорту», — повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ