Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра під будинком Львівської облради Партія Регіонів вимагатиме відставки уряду

У п’ятницю, 27 березня, у Львові пройде протестна акція «Криза – стоп!», організована Львівською міською організацією Партії регіонів. У рамках акції відбудеться агітаційний автопробіг «Криза – стоп!», -- повідомляє прес-служба ЛОО Партії Регіонів.
Автоколони учасників автопробігу формуватимуться з 9.30 год. до 10.00 год. на Сихівському мості і рухатимуться містом за п'ятьма маршрутами. О 12.00 пікетувальники проведуть мітинг на площі перед пам’ятником В.Чорноволу та Львівською обласною радою.
Учасники звернуться до депутатського корпусу Львівської обласної ради з вимогою підтримати і розглянути дієві заходи щодо захисту населення Львівщини як від наслідків фінансово-економічної кризи, так і від непрофесійних дій Уряду.
У зверненні зокрема йдеться: «Ми вимагаємо негайної відставки Уряду, який донедавна запевняв нас, що криза омине Україну і малював солодкі перспективи українського прориву. Прориву у прірву нам не потрібно.
Європейський вибір України, про який так багато говорять наші урядовці, передбачає, що Уряди з такими результатами роботи добровільно ідуть у відставку.
Ми звертаємось до депутатського корпусу Львівської обласної ради підтримати наші вимоги щодо проведення одночасних виборів до всіх гілок влади та звернутися до Президента України з відповідною ініціативою депутатського корпусу області.»
Акція «Криза – стоп» є загальнонаціональною і пройде по всій Україні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ