Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра під час виконкому ЛМР розглянуть питання підготовки до опалювального сезону житлових будинків ВАТ “Львівський молочний завод” та об’єктів освіти

3 листопада 2006 року відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Львівської мііської ради — про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
На початку засідання йтиметься про виконання протокольних доручень, зокрема, про підготовку до опалювального сезону житлових будинків ВАТ “Львівський молочний завод” та об’єктів освіти, серед яких -  дитячого садка ВАТ “Сільмаш”.
Начальник управління праці та соціального захисту Львівської міської ради Наталія Федорович поінформує про проведення громадських слухань з залученням громадськості, неурядових організацій щодо ходу виконання “Програми створення у м. Львові універсально доступного середовища для людей з особливими потребами“.
Заступник міського голови Андрій Павлів та начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич повинні подати на розгляд виконавчого комітету проект Положення про порядок врегулювання питань самочинного будівництва у м. Львові, а голови районних адміністрацій прозвітують про виявлені факти самочинного будівництва у районах.
Андрій Павлів і начальник управління економіки повинні подати на розгляд виконавчого комітету новий проект рішення „Про порядок залучення коштів інвесторів (замовників) на розвиток соціальної інфрастуктури м. Львова”.
Начальник управління транспорту і зв’язку Микола Шкурган разом з юристами доповідатимуть з питання встановлення  базових станцій стільникового зв’язку. Начальник управління фінансів Любов Максимович та начальник управління праці та соціального захисту населення Наталія Федорович повинні розрахувати суму субвенції з державного бюджету, необхідну для надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг.
Серед планових питань – про виконання бюджету м. Львова за 9 місяців цього року, а також про організацію стоянки автомобільного транспорту на вул. Скорини у м. Львові та низку інших запитань.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ