Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Завтра працівникам ЗАТ «ЛАЗ» перерахують зарплату за листопад

35 відсотків коштів вже перераховано на зарплатні рахунки працівників ЗАТ “ЛАЗ”. Про це «Гал-info» повідомив начальник головного Управління промисловості області Ростислав Сорока.
«За інформацією з Києва, 35% коштів вже надійшло на рахунки, решта має поступити завтра. Ці кошти – зарплата, яку заборгувало ЗАТ «ЛАЗ» перед своїми працівниками за вересень», – сказав Ростислав Сорока.
З його слів, проблема виникла з того, що правління підприємства прийняло рішення про виплату зарплати в п‘ятницю, і гроші повинні були бути перераховані на зарплатні карточки працівників сьогодні, проте „Укрексімбанк” притримав платіж, і керівництво ЛАЗу про це не знало.
«О 10 ранку почався мітинг працівників підприємства, пізніше ми зустрілися з представниками профспілки і вони оприлюднили свою вимогу щодо термінів виплат зарплати. Згідно з їхніми вимогами, до завтра має бути виплачена зарплата за вересень, до 10 грудня має бути виплачена зарплата за жовтень, і до 15 грудня – зарплата за листопад. У протилежному випадку профспілка та керівники цехів пообіцяли звернутися до ФДМУ з тим, щоб переглянути процедуру приватизації підприємства», – каже Сорока. З його слів, була розмова з керівництвом і воно пообіцяло, що всі проблеми із затримкою зарплат буде вирішено.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ