Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра ремонт вулиці Федорова буде завершено

 У середу, 9 серпня, будуть завершені ремонтні роботи на вулиці Федорова. Тут перелаштовано тротуари і повністю перебруковано проїжджу частину – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.

           Закінчили ремонт підземних комунікацій та влаштували тротуари з обох сторін на  вулиці Сербській. Зараз триває замощення проїжджої частини.
           На вулиці Галицькій зроблено підземні мережі, перелаштовано тротуари з обох сторін від вулиці Валової до вулиці Староєврейської. Проводяться роботи з встановлення бруківки та мозаїки до вулиць, які межують з вулицею Галицькою.
На вулиці Краківській зроблено підземні інженерні мережі та влаштовано тротуар з нової плитки на ділянці від вулиці Лесі Українки до площі Ринок. Сьогодні приступили до влаштування тротуару від вулиці Лесі Українки до вулиці Гавришкевича. У середу ремонтники приступлять до суцільного перебрукування проїжджої частини, а до кінця тижня встановлять тротуари на непарній частині вулиці Краківської на ділянці від вулиці Корнякта до площі Ринок.
        Нагадаємо, що ремонтні роботи на вулицях Сербській, Галицькій та Краківській завершать до святкування Дня Незалежності України. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ