Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра сесія Львівської облради: звільнятимуть заступників голови та говоритимуть про мову

Завтра, 25 листопада, о 10 годині у сесійній залі Львівської обласної ради розпочне роботу ХХХІІ чергова сесія Львівської обласної ради. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі ЛОР.
Зокрема, на розгляд депутатів будуть винесені питання про звільнення заступників голови обласної ради та про затвердження структури та чисельності виконавчого апарату Львівської обласної ради.
Також депутати обговорять питання утворення постійних комісій обласної ради та питання про функціонування української мови як державної на території Львівської області.
Крім того, на порядку денному буде розглянуто питання про затвердження Регіональної програми розвитку заповідної справи у Львівській області на 2009-2020 роки, про внесення змін до Тимчасового положення "Про порядок продажу у власність земельних ділянок та права оренди для здійснення підприємницької діяльності на території Львівської області".
Водночас депутати заслухають інформацію про хід виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2008 рік за 9 місяців поточного року, щодо стану видачі Державних актів на земельні ділянки, у тому числі замість земельних сертифікатів та про використання коштів на енергозбереження в бюджетній сфері.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ