Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра стартує ХІ гендерна літня школа для молодіжних лідерів

З 20 по 28 липня у Львові триватиме ХІ традиційна гендерна літня школа для молодіжних лідерів. Проводиться вона з метою поширення освітніх та просвітницьких програм і методик гендерного навчання дітей та молоді та підготовки тренерів з гендерної просвіти за методикою „рівний-рівному”. Про це повідомляє прес-служба Громадського форуму Львова.

Захід підтримали управління у справах сім”ї та молоді облдержадміністрації, Гендерний ресурсний центр, учбові заклади м.Львова, управління освіти і соціального захисту, управління охорони здоров”я, а також неурядові громадські організації
У рамках  ХІ традиційної літньої гендерної школи  відбудуться тренінги про „Права людини та вирішення конфліктів”, про „Попередження всіх форм насильства”, про „ Гендерну рівність”, а також про „Охорону здоров’я молоді: гендерний аспект”. Додатково буде проведено майстер-класи з вивчення методики „Форум-театр” із залученням акторів  гендерного інтерактивного театру.
Проведення гендерного навчання за методикою „рівний-рівному” для  волонтерів з метою підготовки тренерів для  поширення освітніх та просвітницьких програм і методик гендерного навчання дітей, підлітків та молоді сприятиме впровадженню гендерної рівності, розповсюдженню гендерних знань, зміні гендерних стереотипів в молодіжному середовищі. Вистави за  інноваційною соціальною методикою „Форум – театру” зможуть  сприяти вихованню молодого покоління у дусі поваги до прав людини, запобіганню всіх форм насильства та популяризації здорового способу життя.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ