Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра суд Новоженець проти Писарчука

Завтра, 31 березня у Личаківському районному суді міста Львова відбудеться два судові засідання, за позовом ТзОВ "АЙПІЄ-Л" до депутата Львівської облради Ростислава Новоженця про захист ділової репутації та відшкодування моральної шкоди та за позовом нардепа Петра Писарчука до Ростислава Новоженця з майже аналогічними вимогами.

 

Як розповів Гал-інфо сам Ростислав Новоженець, дані судові позови він вважає нічим іншим, як початком політичних переслідувань інакомислячих та запровадженням політичної цензури з боку Партії регіонів. «А все тому, що я, як депутат, звернувся із запитом про надання інформації, яку площу займає ринок «Південний» та скільки сплачує за оренду землі. Відтак, ринок «Південний» подав позов на суму 1 мільйон гривень. Крім того, сам Петро Писарчук подав позов на 1,5 млн грн, бо я назвав його вдавано щирим та приналежним до партії обрізаних», – каже він.

 

На думку депутата, в такому разі потрібно позиватися з усіма 47-ма депутатами, втому числі і головою облради Мирославом Сеником, які голосували за цей запит.

 

Новоженець не вірить, що суд підтримає позовні вимоги Писарчука. У разі, ж, якщо таке станеться, він обіцяє подати зустрічний позов про образу честі та гідності. Адже, за його словами, Петро Писарчук також образив Новоженця у своєму зверненні-відповіді на депутатський запит, яке було поширене у ЗМІ.

 

Депутат стверджує що у нього достатньо доказів, аби обґрунтувати справедливість  претензій до Писарчука та ТзОВ "АЙПІЄ-Л".

 

Крім того, за словами депутата, 13 березня, під час сесії облради першим питанням порядку денного стоятиме питання «Про початок політичних переслідувань Партією регіоні на Львівщині».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ