Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра у Берліні відбудуться переговори за участю України, Німеччини, Франції та Росії

Завтра ввечері у Берліні відбудеться черговий раунд переговорів міністрів закордонних справ України, Німеччини, Франції та Росії з питань мирного врегулювання конфлікту на Донбасі, - УНІАН.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на прес-секретаря німецького МЗС, яка підтвердила поширену раніше інформацію видання Sueddeutsche Zeitung Daily.

"(Газета) повідомляла, що цього разу Україна і Росія виступили ініціаторами зустрічі та бажають обговорити шляхи зупинення зафіксованого нещодавно зростання насильства в регіоні", - повідомляє Reuters.

Як повідомляв УНІАН, глави МЗС України, Росії, Німеччини та Франції на своїй останній зустрічі у Берліні 12 січня не змогли досягти згоди з питання мирного врегулювання конфлікту на Донбасі, що мало би відкрити дорогу до саміту лідерів цих країн в Астані. На думку експертів, сторони не можуть досягти прогресу, оскільки Росія не має наміру виконувати Мінські домовленості.

Сьогодні, 20 січня, міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що Україна готова до проведення 21 січня зустрічі в «нормандському» форматі на рівні міністрів закордонних справ.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ