Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра у Дрогобичі відкриють центр матері і дитини

31 травня до Міжнародного Дня захисту дітей у м. Дрогобичі відбудеться урочисте відкриття обласного соціального центру матері і дитини. Про це повідомили в прес-центрі управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА.
За статистичними даними, протягом останніх років в Україні існує тенденція збільшення кількості соціальних сиріт. Серед них є особлива група дітей, від яких відмовляються батьки з перших хвилин їхнього життя.
Розпорядження голови ЛОДА від 06.12.2005 р. № 1197 створено соціальний центр матері і дитини у Львівській області зі штатом 7 одиниць, де молодій матері, яка опинилась у складній життєвій ситуації, буде надаватись місце для проживання і забезпечене харчування, а фахівці (медики, соціальний педагог, психолог, юрист та інші) будуть надавати всебічну допомогу - педагогічну, соціальну, медичну, фізіологічну і юридичну. Всі зусилля персоналу будуть скеровані насамперед на підготовку жінок до дорослого та самостійного життя. Створення і утримання центру здійснюється за кошти обласного бюджету, передбачених для виконання програм, спрямованих на розв'язання проблем дітей, жінок та сім'ї.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ