Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Завтра у Львові – відкриття експериментальної фолькової фотовиставки «Візерунки українського Різдва»

Завтра у Львові відбудеться відкриття першої в Україні експериментальної фолькової фотовиставки «Візерунки українського Різдва». У проекті Львівської організації Спілки фотохудожників України представлено 77 робіт десяти художників, роботи експонуватимуть у Львівському «Музеї Ідей». Про це сьогодні, 5 лютого, у коментарі „Гал-info” повідомив член Національної спілки журналістів та спілки фотохудожників України Євгеній Кравс.
Він зазначив, що 77 робіт виконані у стилі журналістських репортажів, як відомими львівськими фотохудожниками, лауреатами Міжнародних виставок, володарями престижних нагород та звань, так і молодими майстрами.
„Зібрані у демократичному проекті роботи максимально відображають красу та різноманіття народних традицій України новорічно-різдвяного циклу (Різдво, Маланка, Водохреща)”, - наголосив Кравс.
Він зазначив, що в майбутньому виставку планують експонувати на Східній Україні, кінцеве місце призначення – Київ. А у кінці травня творчий колектив планує порадувати фотоцінителів виставкою весняної тематики, яка стане однією складовою великої виставки, яку експонуватимуть восени. Найкращі фотороботи організатори планують зібрати у великий каталог.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ