Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Завтра у Львові розпочнеться конференція по енергозбереженню у сільському господарстві

Завтра, 1 червня, у Львові розпочнеться конференція по енергозбереженню у сільському господарстві. Про це „Гал-info” повідомив заступник голови ЛОДА з питань АПК Іван Стефанишин.

Конференція відбуватиметься на державному рівні і планується, що участь у ній візьмуть близько 15 науковців з різних міст України. Також будуть представники Мінагрополітики. Загалом участь в конференції, яка продовжить роботу і в понеділок, але вже на регіональному рівні, візьмуть близько 100-120 чоловік.
Планується, що учасникам покажуть роботу біодизельної установки, яка працює на ТзОВ „Дружба” у Миколаївському районі, також американську сівалку, яку використовували під час весняно-польових робіт в області, яка дозволяє висівати культури без попередньої орки грунту, що значно зекономлює посівну. Також учасники конференції побувають на ЗАТ „Ензим”, де ознайомляться з системою виробництва електроенергії на підприємстві за ражунок використання відходів.
Крім того, на базі Аграрного університету в Дублянах відбудеться низка семінарів та лекцій, а також працівники університету презентуюь власні розробки по біопаливу, аналогів яким в Україні немає. 


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ