Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові розпочнеться один з найбільших міжнародних турнірів з пейнтболу в Україні

9-10 грудня в приміщенні велотреку СКА відбудеться один з найбільших міжнародних турнірів з пейнтболу в Україні VII „Відкритий Різдвяний Кубок Львова” – повідомили „Гал-іnfо” в пейнтбольному клубі „Тріада”.
За звання кращих боротимуться 18 команд з шести країн: Білорусі, Литви, Латвії, Росії, Угорщини та України. Турнір внесено до офіційного календарного плану-графіку Держкомспорту України. Головний організатор турніру – львівський пейнтбольний клуб “Тріада”. Змагання проходять під егідою Федерації пейнтболу України.
“Відкритий Різдвяний Кубок Львова” вперше відбувся у нашому місті 1999 р. Тоді в ньому взяли участь лише шість команд з різних міст України (Донецька, Києва, Дніпропетровська, Львова) та з Москви.
1999-2004 рр. турнір проводився на кінно-спортивному манежі СКА. Торік провідних майстрів пейнтболу вперше прийняв львівський велотрек СКА. Побудований з олімпійськими цілями спортивний об’єкт такого виру пристрастей, войовничого духу і жаги боротьби не бачив за свою багатолітню історію. X-MAS CUP 2005 зібрав двадцять чотири команди не лише з України, а й з Росії, Білорусі, Польщі, Угорщини. Виступали також окремі представники США, Великої Британії, Словаччини. Команди вважають за честь завершити гральний сезон саме на  турнірі у Львові.
„X-MAS CUP” вперше цього року проходитиме за новими правилами, тобто в форматі Х-BALL, започаткованим свого часу американцем Річмондом Італія. Він відрізняється від звичайного пейнтболу більшою динамічністю та відкритістю. Глядачі відтепер можуть брати участь в змаганнях, підказуючи гравцям на полі. Зміни в рахунку відображаються на великому табло. Прапорів немає, натомість на базах знаходяться кнопки, при натиску на які звучить сирена. Гра йде до п’яти перемог або до закінчення часу, тобто п’ятнадцяти хвилин. Діями п’яти гравців на полі може керувати тренер, який під час гри перебуває в безпосередній близькості, тобто піт-зоні. Змагання проходять в двох категоріях: любителів і новачків. Львів представлятимуть багаторазові призери «Різдвяного Кубка», срібні призери Європейської пейнтбольної ліги «Centurio» 2006 у Дивізіоні 2, команда, що посідає перше місце в офіційному рейтингу Української пейнтбольної ліги «Чумацький Шлях» 2006-го року у Дивізіоні 1, - «Українські Леви».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ