Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові стартують жіночі автоперегони «Ралі пань 2009»

Шосте автомобільне змагання серед жінок «Ралі пань 2009» пройдуть цими вихідними на Львівщині. Під час змагань, які триватимуть протягом двох днів, пані водії боротимуться за звання королеви ралі, кращого водія-штурмана, і стрільця «Ралі пань».
Першого дня учасниці проїдуть маршрутом замків Львівщині -- Олеського, Підгорецького та Золочівського. Під час проходження маршруту вони також ознайомляться із замками та позмагаються в автослаломі, регулярності руху і культовій стрільбі.
Маршрут другого дня проходитиме територією Жовківського району, де учасниці також змагатимуть у стрільбі та швидкісному маневруванні.
Спершу до змагань зголосилися 19 екіпажів. Але наразі насправді готовими до них є 9. Це представниці Львова, Києва, Рівного та Чернівців. Екіпаж складається з двох жінок -- водія і штурмана.
«Ми хотіли провести ці змагання ще на початку березня, але нас підвела погода. Така кількість учасників ще не є показником, адже ралі мали перерву у 6 років. Зараз ми маємо показати, що це не професійне ралі, а аматорські гонки-відпочинок.», -- сказав директор Галицького автомобільного клубу Сергій Єжинков.
В кожній номінації учасницям нараховуватимуть бали, які і визначать переможця. Відкриття та закриття ралі відбуватиметься на площі Ринок.
В планах організаторів – проводити такі ралі не лише навесні, а й влітку та восени.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ