Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові свято пива

6 травня, на центральній площі біля театру опери і балету ім. С.Крушельницької, ТМ «Львівське» даруватиме святкову імпрезу для мешканців та гостей нашого міста. Про це повідомили в прес-службі Львівської пивоварні.
Святкові акції, організовані львівськими пивоварами відомі та популярні вшануванням традицій, культури та цінностей українського народу.
Святкування розпочнеться о 17.00 год. з дійства, відтворення подій середньовічного Львова. Біля сцени будуть розташовані ремісничі цехи (ковалі, котрі кують і роздають ювілейні підкови, гончарі, котрі роздають ювілейні керамічні медальйони, теслі, ткачі, вуличні музиканти). В той час як ремісники вправлятимуться у своїй майстерності, для мешканців та гостей міста розпочнуться різноманітні конкурси та розваги.
Барвистим подарунком для Львова стане концертне дійство, яке розпочнеться о 19.00 год. театралізованим відтворенням історичних подій - заснування королем Данилом Галицьким нашого міста. Концертна програма розрахована на різні вікові категорії глядачів та на різні смаки. Львівські виконавці: Лілія Ваврин, балет Життя та українські гурти з інших міст -  «ФлайZZZа», «Тартак» додаватимуть львів’янам яскравого настрою. Найбільшим подарунком стане запрошена група "Zdob si Zdub", а під час проведення конкурсів буде розігруватися холодильник наповнений «Львівським» пивом.
„Історія славного Львова, його легенди, традиції – це частина нашої духовності, - зауважує Володимир Печер, генеральний директор ВАТ «Львівська пивоварня». -Вшановуючи славетне місто, львівські пивовари дарують яскраве свято для львів’ян. В нашому народі побутує думка: хто вміє добре працювати, той і відпочити вміє як слід. Знаю і вірю, що львів’яни – справжні  умільці в роботі і неабиякі мастаки організувати своє дозвілля та відпочинок”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ