Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові та Відні відбудеться погашення марки, випущеної до 750-річчя нашого міста

Завтра, 1 грудня, у міських радах  Львова та  Відня відбудеться погашення марки, випущеної до святкування 750-річчя Львова. На художній поштовій марці зображена площа Фердинанда у 1840 році – повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради. 
Спільну українсько-австрійську марку погашатиме міський голова Міхаель Хойпль, цього ж дня у Ратуші марку погасить міський голова Львова Андрій Садовий.
«Львів неможливо уявити без австрійської культури. Часи Австрії – це великий архітектурний та економічний бум у місті. Це будівельні шедеври, які є справжніми перлами у львівській короні. Я радий, що після стількох років ми знову зближуємось. Я хочу, щоби у Львові було в сто разів більше австрійських інвесторів, австрійських туристів, студентської молоді. Львів – це місто, яке вартує того, щоби ставитись до нього особливо. І я знаю, що наші австрійські друзі це також розуміють», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.
Першого грудня 2006 року вводиться в обіг художня марка №782 «Т. Чишковський. Площа Фердинанда у Львові. 1840» з купонами спільного випуску «Україна-Австрія». Над дизайном марки працював Володимир Таран. Марку номіналом 3,50 грн і тиражем 500 000 примірників надруковано у ТОВ «Австрійська державна друкарня».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ