Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові відбудеться конкурс колекцій дизайнерського одягу тематики антиСНІД

Завтра у Львові відбудеться конкурс колекцій дизайнерського одягу тематики антиСНІД «Поглянь навколо». Організатором конкурсу є Благодійний фонд «САЛЮС» - про це сьогодні під час прес-конференції повідомила президент фонду Олександра Служинська.

За її словами, у презентації візьмуть участь дизайнери-початківці, відбирати роботи яких почали ще в кінці серпня. Всього було отримано близько 40 робіт, кожна з яких складалася з 4-5 ескізів, для конкурсу відібрали 18 учасників, серед яких представники Дніпропетровська, Києва, Луганщини та Львівщини.

За словами Олександри Служинської, завтра презентуватиметься близько 70 моделей 17 авторів. Що стосується особливості моделей одягу, то вона зазначила: «Ми просили, щоб в одяг була включена червона перехрещена стрічка, але це не обов’язкова умова, кожен автор має створити свою концепцію. Особливістю є те, що це не буде стандартне дефіле – спочатку буде зачитуватися концепція, а потім – презентація самої колекції».

Основна мета конкурсу «Поглянь навколо» – оригінальним підходом привернути увагу до проблеми поширення ВІЛ-інфекції. Всі учасники конкурсу отримають грамоти, дипломи та подарунки від «Червоного хреста».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ