Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові відбудеться з’їзд проктологів з усієї України

1-2 листопада 2006 року у Львові триватиме II-й з’їзд проктологів України — про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
За даними сучасної медичної статистики, понад 25% населення цивілізованих країн світу страждає колопроктологічними захворюваннями, з них близько 40% потребують хірургічного втручання.
Аналогічна ситуація з неухильним зростанням захворюваності та поширеності доброякісних і злоякісних пухлин спостерігається і в Україні. Лікарі вважають, що основними причинами цього є незбалансоване харчування населення, несприятливі екологічні умови, і, врешті-решт, несприятлива радіоекологічна ситуація, обумовлена аварією на Чорнобильській АЕС.
У Львівській клініці колопроктології щорічно лікується до 1 500 хворих і виконується понад 1 200 оперативних втручань у пацієнтів з патологією ободової та прямої кишки.
Клініка колопроктології є центром з підготовки спеціалістів-проктологів в західному регіоні України. У Львові щорічно підвищують свою кваліфікацію на передатестаційних циклах та циклах тематичного удосконалення понад 200 лікарів, хірургів і проктологів.
Науковими напрямками діяльності клініки є розробка і впровадження сучасних методів лікування хворих з запальними захворюваннями товстої кишки доброякісними та злоякісними пухлинами, патологією прямої кишки і періальної ділянки. На курсі проктології навчаються лікарі-інтерни, а також клінічні ординатори і аспіранти. Колектив клініки тісно співпрацює з асоціацією колопроктологів України, а також асоціаціями проктологів Росії і Польщі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ