Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові відкриють «Рідкісну медичну книгу»

1 вересня 2007 року у Львові на вул. Пекарській, 69а, в приміщенні обласної стоматологічної поліклініки відбудеться урочисте відкриття книгарні «Рідкісна медична книга», у якому візьмуть участь заступник голови Львівської обласної ради Лев Захарчишин та голова Асоціації видавців та книгорозповсюджувачів Львівщини Михайло Ватуляк. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.
 Як повідомив член Асоціації видавців та книгорозповсюджувачів Львівщини Олексій Чабаненко, це перша книгарня, яка розпочне функціонування на виконання рішення Львівської обласної ради. У цьому рішенні записано про всебічне сприяння у створенні мережі українських книгарень та доручено управлінню майном спільної власності ЛОР запропонувати перелік 30-ти об’єктів спільної власності територіальних громад Львівської області, що не підлягають приватизації, для відкриття україномовних книгарень.
 У новому магазині працюватиме стіл замовлень, комісійний відділ, де можна буде здати книгу, та букіністичний відділ, у якому можна замовити рідкісну старовинну книгу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ