Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові відкриють ще один дитячий майданчик

Завтра, 7 листопада, о 13.00 год. за адресою Антоненка-Давидовича, 1, що на Сихові, відбудеться урочисте відкриття дитячого майданчика, у рамках якого жителі будинку організують для своїх дітей невелике свято. Повідомили „Гал-іnfо” у постійній комісії молодіжної політики, спорту та оздоровлення Львівської міської ради.
З ініціативи мешканців, які даному майданчику завдячують своїм наполегливим зусиллям та підтримці постійної комісії молодіжної політики, спорту та оздоровлення Львівської міської ради, під час відкриття буде освячення території майданчика, різноманітні конкурси для дітей, нагородження переможців та святковий солодкий стіл. До участі у заході запрошено мера м. Львова Андрія Садового, голову Сихівської РДА Івана Лозинського, членів постійної комісії молодіжної політики, спорту та оздоровлення ЛМР Валерія Веремчука та Івана Кардашевського і священика.
Як розповіла ініціатор свята Ольга Джуман – мешканка будинку №1 по вул. Антоненка-Давидовича, на території теперішнього дитячого майданчика раніше знаходився город. На зборах жителів будинку було вирішено використати дану ділянку під будівництво дитячого майданчику, яке мешканці розпочали за власні кошти, придбавши в ПП «Грин» за зниженою ціною гойдалку, а в ПП «Кремінь» - пісок. Згодом за сприяння членів постійної комісії молодіжної політики ЛМР дану ділянку було внесено до списку дитячих майданчиків і дообладнано за кошти міської ради. Зараз вона налічує 8 елементів: карусель, дві гойдалки, гірку, пісочний столик «Мухомор», пісочницю, балансуючу гойдалку та лавку. І хоча деякі деталі ще потребують доопрацювання, для мешканців Антоненка-Давидовича,1 - це справжнє свято, бо будинок великий, з п’яти під’їздів, а найближчий дитячий майданчик в околиці один на шість будинків.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ