Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові ярмарок вакансій для людей з особливими потребами

Завтра, 1 грудня, у Львівському Будинку праці відбудеться Ярмарок вакансій для осіб з обмеженою працездатністю. Про це повідомив Львівський обласний центр зайнятості.

У його межах буде проведено багато заходів. Зокрема для представників підприємств, установ та організацій фахівці Товариства «Зелений Хрест» проведуть тренінг «Інвалідність: міфи і реальність», неповносправні особи зможуть взяти участь у семінарі «Адаптація осіб з особливими потребами в сучасних умовах», отримати індивідуальні консультації з професійної діагностики, основ написання резюме, скористатися порадами юристів і психологів тощо.

Бажаючі зможуть ознайомитися зі спектром послуг і навчальними можливостями Міжрегіонального центру соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів, а також відвідати Львівське швейне підприємство УТОГ «Силует».

Понад 20 працедавців проводитимуть співбесіди з пошуковцями місця праці, котрим запропонують вільні робочі місця за 30-ма професіями та спеціальностями.

Відбудеться також круглий стіл «Соціальна підтримка неповносправних осіб: результати 2009 року». Його учасники – представники органів влади, служби зайнятості, підприємств, громадських організацій – обговорюватимуть проблематику інтеграції осіб з особливими потребами в суспільне життя, ділитимуться кращими напрацюваннями щодо вирішення питань зайнятості громадян з різними нозологіями, на основі реальної оцінки проведеної роботи окреслять концептуальні засади адаптації осіб з вадами здоров’я до сьогочасних умов життєдіяльності.

Початок роботи ярмарку о 12.00.

Адреса: м. Львів, вул. княгині Ольги, 122.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ