Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра у Львові за “круглим столом” зберуться керівники відділів озеленення з усіх областей України

Завтра, 2 листопада, у Львові відбудеться об’єднана зустріч та “круглий стіл” за участю керівників відділів озелення з усіх областей України – повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.

 На “круглому столі” говоритимуть про вдосконалення чинної нормативної бази з благоустрою. Учасники зустрічі розглянуть нормативні документи, зокрема, “Методику визначення відповідної вартості зелених насаджень у населених пунктах України, “Зміни до інструкції з технічної інвентаризації зелених насаджень”, “Методичні рекомендації щодо обліку зелених насаджень та складання реєстру”. Не оминуть увагою і питання  організації навчання спеціалістів місцевих органів самоврядування зеленого господарства та благоустрою, фінансового стану корпорації станом на 01.10.2006р., затвердження плану роботи корпорації та штатного розкладу на 2007 рік.
У рамках зустрічі відбудеться екскурсія об’єктами ландшафтної архітектури Львова.
Нагадаємо, що Рада Директорів корпорації “Украгроквіти” високо оцінила оформлення та підготовку міста до урочистостей з нагоди 750-річчя Львова, квітники  в центральній частині міста та благоустрій лікарні на вул. Пилипа Орлика.
    

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ