Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра у Тернополі відбудеться нарада за участю Юрія Єханурова щодо розвитку житлового будівництва у Західній Україні

11 березня у Тернополі відбудеться нарада "Розвиток житлового будівництва у західних регіонах України" за участю прем’єр-міністра України Юрія Єханурова.
У нараді разом з прем’єр-міністром візьмуть участь міністр будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства, відповідальні представники Мінекономіки, Мінфіну, Мінагрополітики, Держкомстату, корпорації “Украгропромбуд”, а також керівники Тернопільської, Хмельницької, Львівської, Рівненської, Івано-Франківської та Чернівецької облдержадміністрацій – про це  повідомила прес-служба Тернопільської ОДА з посиланням на прес-службу Міністерства будівництва архітектури та житлово-комунального господарства України.
На нараді будуть розглянуті питання щодо стану житлового будівництва в Україні в цілому, та, зокрема, у Тернопільській, Хмельницькій, Львівській, Рівненській, Івано-Франківській і Чернівецькій областях.
За підсумками наради буде визначено першочергові завдання центральних органів виконавчої влади, Ради Міністрів АР Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій щодо подолання проблем та забезпечення суттєвого збільшення обсягів введення житла протягом 2006-2009 років. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ