Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Завтра у Винниках збереться фракція „Нашої України”, аби оскаржити результати земельного конкурсу

Результати проведення конкурсу у Винниках, на якому вчора було віддано в оренду земельну ділянку площею 1 га під забудову багатоповерховими будинками за ціною вдвічі дешевшою від запропонованої, викликали незадоволення депутатської фракції „Нашої України” у Винниківській міській рад.
Як повідомив „Гал-info” представник фракції „Наша Україна” Богдан Явний, завтра у Винниках відбудеться фракційне зібрання, на якому депутати обговорюватимуть питання, як відреагувати на результати конкурсу.
Нагадаємо, учора ввечері у Винниках закінчилося проведення конкурсу про здачу в оренду 1 гектара землі під будівництво багатоповерхових будинків. На конкурсі було виставлено три пропозиції щодо оренди землі – за 1 млн грн, 1 млн 200 тисяч грн і 2 млн 051 тис грн. Незважаючи на запропоновану високу ціну, комісія чомусь вирішила обрати дешевшу пропозицію, яка на думку депутатів, є занадто низькою. За словами депутата Матвіїшина, саме на такому варіанті настоював мер Винник Теодор Гудзяк.
2006 року під час виборів міського голови Теодор Гудзяк, який представляв „Нашу Україну”, був обраний мером Винник. Його обрання супроводжувалося чисельними скандалами і судовими позовами. Натомість 22 жовтня депутатська більшість Винниківської міської ради оголосила про спробу зриву з боку мера чергової сесії 18 жовтня, тиску на депутатів. З цього приводу депутати надіслали звернення на ім’я прокурора Личаківського району м. Львова Володимира Василика, у якому і висловили прохання розібратися з прямими погрозами й антизаконними діями Гудзяк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ