Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра українці та ліванці пікетуватимуть консульство ФРН

Учасники сьогоднішнього «круглого столу» на тему „Близькосхідна криза: подвійні стандарти в міжнародній політиці” оголосили про проведення 3 серпня акції на площі Митній біля консульства ФРН. Це буде мітинг-пікет, під час якого учасники обговорять ситуацію, яка склалась на Близькому Сході та озвучать резолюцію, прийняту на «круглому столі». Про це «Гал-info» повідомив керівник Громадського центру ВГО „Наша Україна” Юрій Антоняк.

 В резолюції зокрема зазначено, що «під прикриттям гасла боротьби з тероризмом відбувається агресія Ізраїлю проти суверенної держави Ліван, ізраїльська армія веде повномасштабні бойові дії, знищуючи мирне населення та економічну інфраструктуру Лівану. Першочерговими причинами цієї агресії ми вважаємо геополітичні та економічні інтереси Ізраїлю в Близькосхідному регіоні. Українська громадськість засуджує як агресію Ізраїлю, так і фактичну бездіяльність міжнародної спільноти у справі відновлення миру на Близькому Сході». Закінчує резолюцію заклик до урядів країн Європейського Союзу терміново вжити усіх можливих дипломатичних заходів для припинення бойових дій.
 В акції візьмуть участь українські молодіжні громадські організації «Опора», Молодіжний націоналістичний конгрес, Спілка української молоді,  Молодіжний клуб Центру національного відродження ім. Степана Бандери та інші. Також будуть присутні представники ліванських політичних та громадських організацій: Прогресивної соціалістичної партії Лівану, Асоціації „Молодь майбутнього”, Ліванського інформаційно-культурного центру.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ