Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра в порядку денному ВР останні необхідні для отримання Україною безвізового режиму законопроекти

Як повідомив Перший заступник Голови Верховної Ради України, завтра в порядку денному ВР останні необхідні для отримання Україною безвізового режиму законопроекти.

Головні з них: щодо вдосконалення роботи Антикорупційної прокуратури, щодо запровадження електронного декларування, стосовно удосконалення процедури арешту майна та інституту спеціальної конфіскації, стосовно удосконалення засад діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами.

"Сьогодні провели засідання Робочої групи щодо безвізового режиму для України. І як керівник групи можу сказати: робота проведена колосальна. Уряд, парламент, Президент, експерти, громадські активісти пройшли великий шлях.

Ми спільно заклали таку законодавчу базу, яка, незважаючи на шалений супротив, на пробуксовки – буде штовхати країну в напрямку Європи. Буде очищати її від корупції.

Ми прийняли рішення про відкритість майнових реєстрів. Ми ухвалили рішення про прозорість тендерних процедур, про прозорість використання громадських коштів. Ми створили Національне антикорупційне бюро, Національну агенцію з питань запобігання корупції, й Спеціальну антикорупційну прокуратуру. Й ухвалили ще сотні необхідних документів.

Я не хотів би говорити про «зради» і «перемоги». Я хочу сказати про те, що на наших очах твориться історія. На наших очах починається процес демонтаж стіни, яка століттями розділяла одну з найбільших європейських націй – українців, із своїм домом - Європою.

Тому я закликаю завтра усіх відповідальних народних депутатів ухвалити ці закони", - зокрема зазначено в повідомленні.

16 лютого – історичний день у Верховній РадіВірю – завтрашній день в парламенті стане історичним. Бо завтра в порядку...

Опубліковано Андрієм Парубієм 15 лютого 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ