Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра в Україні до -19 градусів

7 березня на Україну чекає не по-весняному холодна погода. На заході обіцяють до -19 градусів. Найтепліше в Криму - до +1 градуса.

7 березня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі -9...-11 градусів, удень -2...-4 градуси.

На заході України мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Температура вночі -9...-14 градусів, удень -1...-6 градусів. У Карпатах без істотних опадів, температура вночі -14...-19 градусів, удень -8...-13 градусів.

На півночі України мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Температура вночі -9...-14 градусів, удень -2...-7 градусів.

У центрі України мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Температура вночі -10...-15 градусів, удень -1...-7 градусів.

На сході України мінлива хмарність, уночі без істотних опадів, удень місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Температура вночі -9...-14 градусів, удень -1...-7 градусів.

На півдні України мінлива хмарність, без істотних опадів, тільки в Приазов'і вдень місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Температура вночі -8...-13 градусів, удень -1...-6 градусів; на півдні Одеської області вночі -1...-6 градусів, удень близько 0 градусів.

У Криму мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Температура вночі -8...-13 градусів, на узбережжі -1...-6 градусів, удень +1...-4 градуси.

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ