Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра відбудеться семінар для журналістів на тему „Правові аспекти діяльності ЗМІ підчас виборів 2006 року”

22 лютого 2006 року у приміщенні Західноукраїнського регіонального навчального центру відбудеться семінар для представників ЗМІ Львівської області „Правові аспекти діяльності ЗМІ підчас виборів 2006 року”. Семінар проводить Центр політичної освіти (м. Київ) у співпраці з Центром виборчого права Інституту політичних технологій (м. Львів). Про це повідомили в ЛМГО „Інститут політичних технологій”.
Вибори Президента України 2004 року показали, наскільки важливою є активна позиція журналістів. Саме від них значною мірою залежить чесність і прозорість виборів. Застосування нової пропорційної виборчої системи, коли існує суспільна потреба в інформуванні виборців про кандидатів, партії, їх передвиборні програми, а також особливості нової системи та процедур виборів підсилює роль ЗМІ у виборах 2006 року.
Упродовж лютого 2006 року Центр політичної освіти проводить одноденні семінари з питань діяльності представників ЗМІ  у виборах 2006 року в Чернігівській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Миколаївській, Закарпатській, Львівській, Харківській, Донецькій області та АР Крим й Севастополі.
Упродовж семінару буде розглянуто питання участі представників ЗМІ у виборчому процесі, законодавче забезпечення цієї участі; надано правові застереження журналістам щодо висвітлення виборчого процесу; ознайомлено представників ЗМІ з механізмами судового захисту прав журналістів; розкрито особливості діяльності представників ЗМІ в день виборів 26 березня 2006 року; охарактеризовано процес взаємодії представників ЗМІ з суб’єктами виборчого процесу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ