Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Завтра відбудеться засідання тендерного комітету, на якому мають врегулювати питання автоперевізників з Дрогобича

Завтра, 17 березня, о 15 годині відбудеться засідання тендерного комітету, на якому мають врегулювати питання автоперевізників з Дрогобича, які вже майже тиждень пікетують ЛОДА. Таке рішення було прийняте сьогодні під час наради автоперевізників з першим заступником голови Львівської ОДА Мирославом Сеником, на якому був присутній журналіст „Гал-info”.
Зокрема під час наради перевізники висловили свої вимоги і побажання, а Мирослав Сеник доручив провести до завтра перевірку тих фактів, які надали перевізники. Зокрема йшлося про порушення їхніх прав, несанкціоновані штрафи, утискання і погрози. Якщо ці факти будуть підтверджені, то перевізникам можуть повернути ліцензію.
Також Мирослав Сеник доручив створити робочу групу, яка має дати оцінку потужностям АС-8.
Крім того перший заступник голови ЛОДА, запропонував перевізникам можливу альтернативу вирішення цього питання. Він представив перевізникам письмову згоду десяти автотранспортних підприємств, які згідні взяти цих перевізників до себе на роботу. Однак позитивної реакції на це з їхньої сторони не було. Основною вимогою залишається повернення дозволу для приватного підприємця Грицая, під керівництвом якого вони працювали до цього.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ