Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра вул. Коперника відкриють для руху

Завтра, 8 листопада, після 18:00 для руху транспорту відкриють вул. Коперника на ділянці від вул. С. Бандери до повороту трамвайної колії, повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на ЛКП «Львівавтодор».

«Дорожнє покриття на вул. Коперника повністю готове. Також укладені тротуари по правій стороні. Зараз ще тривають роботи на тротуарах та велодоріжці по лівій стороні вулиці», - розповів Євген Калитич, заступник директора ЛКП «Львівавтодор».

За його словами, підрядник продовжує роботи з реконструкції вул. С. Бандери від вул. Коперника до перехрестя з вул. Чупринки.

«Водночас на вул. Городоцькій продовжують встановлювати трамвайні плити та брукувати дорогу. ЇЇ за доброї погоди сподіваємось відкрити до кінця листопада. Дещо складніше тривають роботи на вул. Замарстинівській та Б. Хмельницького. Тут є ділянки, де вже встановлюють трамвайні колії, а є ділянки, де ще тривають роботи з інженерними мережами. Ці ділянки плануємо закінчувати у грудні», - додав Євген Калитич.

Нагадаємо, у межах співпраці міста з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів № 2 та № 6, цього року ремонтують вул. Бандери — вул. Коперника на ділянці від вул. Чупринки до повороту трамвайної колії (музей «Русалка Дністрова»), вул. Городоцьку на ділянці від церкви Анни до ТЦ «Магнус», вул. Б. Хмельницького на ділянці від пл. Осмомисла до вул. Мулярської, вул. Замарстинівську на ділянці від вул. Мулярської до вул. Гайдамацької.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ