Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтрашня сесія Львівської облради без політики не обійдеться

Жоден із керівників фракцій у облраді не впевнений у тому, що на сесії не буде політичних заяв. Про це повідомили керівники фракцій кореспонденту „Гал-іnfo”.
Голова міжфракційного об’єдання «Наша Україна» у Львівській обласній раді Олег Мандюк зазначив, що на засіданні фракції, під кінець сьогоднішнього дня, буде розставлено акценти і не виключено, що це все виллється у певну політичну заяву.
Інша політична сила у обласній раді, БЮТ, готує політичну заяву з приводу реабілітації ОУН-УПА. Окрім того голова фракції Ігор Держко наголосив, що „сьогоднішнє фракційне засідання зможе дати життя не одній політичній заяві”.
Голову фракції УНП Олексу Гудиму хвилює політична ситуація з приводу опозиційності Нашої України. Заяву щодо її формату, вочевидь, готуватиме фракція УНП.
А от голова ВО «Свобода» та голова фракції у облраді Олег Тягнибок зазначив, що засідання фракції сьогодні вирішуватиме, навколо яких саме питань таки доведеться подискутувати на завтрашній сесії.
         Нагадаємо за попередньою інформацією на сесії обласної ради, яка відбуватиметься 24 жовтня, депутати мали б розглядати питання стратегії розвитку Львівщини на найближчі роки, виконання бюджету 2005 та внесення змін до бюджету 2006 року, підготовки Львівщини до опалювального сезону і ряд інших господарських питань.  Натомість керівники фракцій Львівської обласної ради сьогодні ввечері проведуть фракційні засідання на яких вирішуватимуть які політичні заяви слід би було оприлюднити.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ