Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Заява голови ЛОДА з приводу криміногенної ситуації на Львівщині

Голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник сьогодні, 14 листопада, оприлюднив заяву з приводу криміногенної ситуації у Львівській області. Текст заяви подаємо повністю:
„Впродовж останнього періоду часу Львівщина стала територією розподілу бізнесових інтересів за допомогою криміналітету. Конфлікти між бізнесменами вирішуються не за столом переговорів, а як у варварський час -  зброєю.
 24 жовтня цього року отримав тілесні ушкодження директор ВАТ „Львівський науково-дослідний інститут  факсимільної апаратури” Ярослав Чабан. 26 жовтня  було вчинено замах на життя директора базару „Шувар” Романа Федишина. Внаслідок вибуху загинула школярка і ще декілька осіб було травмовано. Однією з версій правоохоронці називають бізнесову діяльність підприємця.
 Сьогодні Львів сколихнуло ще одне резонансне вбивство – застрелено директора Львівського склодзеркального заводу  Богдана Дацка. Людини, котра показала всьому світу майстерність львівських виробників ялинкових прикрас, людини, котра створила сотні нових робочих місць.
Я хочу висловити щире співчуття родині Богдана Дацка, його близьким та друзям. Це справді велика втрата для всіх тих, хто  знав, працював та товаришував з ним.
 Так, сьогодні ще досі ми не маємо відповіді – хто ж стоїть за усіма цими злочинами. І саме тому, що криміногенна ситуація в області загострилась та має загрозливі форми для  пересічних мешканців нашого міста. Я особисто звертатимусь до Міністерства внутрішніх справ України та Генеральної прокуратури з проханням про підсилення кваліфікованими оперативними працівниками спецслужб Львівської області. Сподіваюсь, що таке зміцнення     допоможе оперативно завершити розкриття резонансних вбивств та дати відсіч криміналітету та рейдерським структурам у Львівській області, які намагаються встановити свої правила гри”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ