Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Заява МЗС України щодо терористичного акту у Франції

"В Україні шоковані жахливим терористичним актом в редакції паризького журналу "Шарлі Гебдо", внаслідок якого загинули журналісти й поліцейські. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблих", - сказано у заява МЗС України щодо терористичного акту у Франції.

І далі: "Наша держава, проти якої сьогодні на Донбасі діють добре організовані терористичні підрозділи, знає що таке тероризм. Твердо переконані, що жодні мотиви - політичні, етнічні чи релігійні - не можуть бути виправданням для тих, хто присвоює собі право відбирати людські життя.

Особливе обурення викликає те, що цей злочин був здійснений проти журналістів. Свобода слова - один із наріжних каменів демократії, вона за жодних умов не може ставитись під сумнів. Так само будь-які погляди журналістів не можуть бути причиною переслідувань і, тим більше, фізичних розправ.

Сподіваємося, що виконавці і замовники цього жахливого злочину будуть притягнуті до відповідальності і понесуть заслужене покарання. 

Закликаємо все міжнародне співтовариство об'єднати зусилля у боротьбі з тероризмом – якими б гаслами терористи не прикривалися і які б цілі вони перед собою не ставили".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ