Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Заява „Нашої України” про те, що на проспекті Шевченка хтось позривав помаранчеві стрічки — провокація проти БЮТ — Степан Курпіль

Львівський обласний Блок Юлії Тимошенко вважає провокацією проти себе заяву обласного блоку «Наша Україна» про те, що на початку цього тижня хтось позривав помаранчеві стрічки, якими були прикрашені деревця на проспекті Шевченка, та замінені на білі стрічки — йдеться у заяві, розповсюдженій для ЗМІ, керівника обласного виборчого штабу БЮТ Степана Курпіля.
«Цілком очевидно, що у своїй заяві «Наша Україна» натякає на БЮТ та його символіку. Хочу зазначити, що на деревцях проспекту Шевченка, окрім помаранчевих, до Дня Святого Валентина також з’явились і білі стрічки з сердечками, що якоюсь мірою співпадає із кольорами та символікою БЮТ, — йдеться в заяві. — Я не радив би керівникам штабу «Нашої України» робити такі брутальні заяви і обзивати когось зрадниками. Тим більше, що помаранчеві стрічки на проспекті Шевченка і досі висять, а білі ленточки натомість вчора хтось організовано позривав».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ