Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Заява Президії Ради Політичної партії “Народний Союз Наша Україна”

Президія ради партії „Народний Союз Наша Україна” вважає, що безвідповідальний політик, який, перебуваючи на посаді, розвалив роботу Державного секретаріату і не впорався зі своїми службовими обов’язками, про що заявив Президент України минулого року, не має морального права давати поради Главі держави. Окрім того, свою негативну оцінку цьому політику на парламентських виборах дали громадяни України.

 Олександр Зінченко, перебуваючи на посаді Державного секретаря, розповсюдив брудні та безпідставні звинувачення, в тому числі на адресу членів нашої партії. Це в кінцевому рахунку створило штучну політичну кризу в Україні, розкололо помаранчевий табір, завдало дошкульного удару по міжнародному авторитету держави та обумовило результати парламентських виборів 2006 року.
 Наклепи цього “діяча” були спростовані у судовому порядку. Жодного підтвердження його слів не знайшла і спеціальна слідча комісія Верховної Ради України.
 Переконані, що політик, який не виконує рішення суду, не має права обіймати посаду в органах державної влади. Людина, яка претендує на високе звання радника Президента, має в першу чергу поважати Закон.
 З огляду на це, Президія Ради Партії не сприймає призначення Олександра Зінченка на посаду радника Президента України.
 Ми звертаємося до Президента України, Почесного голови партії Віктора Ющенка з пропозицією скасувати своє рішення про призначення Олександра Зінченка радником Глави держави.
 
 Також прес-служба надає повний текст заяви, яка була прийнята Президією партії „Народний Союз Наша Україна” після звинувачень тодішнього держсекретаря Олександра Зінченка у вересні минулого року:

 Заява Президії Ради Політичної партії “Народний Союз Наша Україна”

 Співвітчизники!

 На спільному засіданні Президії Ради партії "Народний Союз Наша Україна" та партійної групи в Кабінеті Міністрів України було засуджено неетичну поведінку та бездоказові звинувачення члена партії Олександра Зінченка. Ми розцінюємо заяву екс-держсекретаря як системну та цілеспрямовану провокацію.
 Примітно, що його судження були озвучені в один і той же час з іншими заявами, мета яких - породити в Україні системну кризу влади. Тому ми застерігаємо всі політичні сили, що будь-яка співпраця з Олександром Зінченком унеможливить їхні відносини із "Народним Союзом Наша Україна".
 Очевидно, що наш однопартієць став інструментом реалізації сценаріїв деструктивних сил, спрямованих на розкол президентської команди, поставив власні амбіції вище за інтереси держави і суспільства.
 У цих умовах ми звертаємося до наших виборців із закликом: не піддавайтеся на дешеві провокації та орієнтуйтеся на народного Президента та його партію "Народний Союз Наша Україна". У важкі часи ми були разом – разом ми і сьогодні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ