Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Заява у парламенті: незаконний тиск на газету «Експрес» має системний характер

"Редакція газети «Експрес» володіє аудіозаписами та документами, які беззастережно підтверджують, що на газету «Експрес» та її журналістів здійснюється незаконний системний тиск. Фактично, це – стан неоголошеної війни, у якій руками корумпованих представників спецслужб, державних органів та судів зацікавлені особи намагаються звести порахунки з найбільш тиражною україномовною газетою. Ми не хочемо голослівно нікого звинувачувати. Однак, на нашу думку, країна має дізнатись імена цих негідників, а тому ми готові відповідні документальні докази надати для вивчення комітету та їх правової оцінки».

Таку сенсаційну заяву зробив сьогодні у парламенті головний редактор газети «Експрес» Ігор Починок. Він, на запрошення керівництва комітету, взяв участь у засіданні парламентського комітету, під час якого навів декілька конкретних прикладів тиску на газету.

Депутати під час обговорення висловили глибоке занепокоєння ситуацією, що складається навколо газети «Експрес». Комітет доручив підготувати розгляд цього питання повторно і розглянути його для прийняття відповідних рішень 6 лютого.

expres.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ