Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Заява Яворівського про готовність БЮТ віддати Литвину посади кількох губернаторів – його чергова творча фантазія — Олег Зарубінський

«Володимир Яворівський є відомим письменником і відповідно він мислить образно. Ми неодноразово наголошували, що в ході переговорів по жодній із посад не висувалися представниками нашого блоку ані претензії, ані вимоги», — прокоментував «Гал-info» кандидат у народні депутати від Блоку Литвина Олег Зарубінський інформацію кандидата у нардепи від БЮТу Володимира Яворівського про те, що Блок Юлії Тимошенко готовий віддати Блоку Литвина кілька посад голів обласних державних адміністрацій в разі його доручення до демократичної помаранчевої коаліції.
 «Хочу зазначити більше: наш блок свідомо у ході переговорів відходив від розмов про будь-які посади, оскільки для нас – це не головне», — сказав Олег Зарубінський.
Він також зазначив: «У нашій державі що вже встигли поміняти Конституцію України, що БЮТ пропонує нам посади губернаторів? Наскільки мені відомо, ні. Призначення голів ОДА є компетенцією Президента України Віктора Ющенка, а не парламенту, чи БЮТу. А Віктор Ющенко є почесним головою НУ — НСу, а не Блоку Юлії Тимошенко, тому вони просто не можуть впливати на це призначення. Тому така заява Володимира Яворівського — його чергова творча фантазія», — зазначив він.
Нагадаємо, сьогодні кандидат у народні депутати від Блоку Юлії Тимошенко Володимир Яворівський зазначив, що БЮТ готовий віддати Володимиру Литвину посади кількох голів ОДА в обмін на його підтримку та входження у демократичну коаліцію.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ