Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Заяви про від’єднання Галичини – це державний злочин, - голова Львівської обласної ради

Заяви про відокремлення Галичини можна трактувати як злочин проти держави, як посягання на територіальну цілісність та недоторканість України. Про це заявив голова Львівської обласної ради, заступник голови ВО «Свобода» Олег Панькевич, коментуючи висловлювання депутата від Партії регіонів Юрія Болдирєва під час виступу на посольських вечорах посла Російської Федерації в Україні. Про це повідомила прес-служба ЛОО ВО «Свобода».

«Такі злочини, - зазначив Олег Панькевич, - мали б суворо каратися. Але я не не сподіваюся, що в сучасних умовах можна очікувати адекватної реакції СБУ та інших правоохоронних органів на такі сепаратистські антидержавні заклики. Припускаю, що такі заяви санкціоновано центральною владою.

Подібні висловлювання ми чули і від інших високих державних посадовців – Табачника, Колесніченка та інших. Однак вони не те що не були покарані, а й далі, як зокрема міністр Табачник, перебувають на високих посадах і продовжують свою деструктивну діяльність.

Технологію розколу країни неодноразово використовували за 20 років незалежності України. Зокрема, пригадуєте карту України з поділом держави на три сорти, яку малювали московські політтехнологи в штабі Януковича у 2004 році? Очевидно, з наближенням виборів такі заяви звучатимуть все частіше. Партія регіонів втрачає електорат, передусім у тих областях, які її підтримували. Ми є свідками акцій протесту проти чинної влади, причому вимоги протестувальників мають не лише соціальний, а й політичний характер. Аби завоювати прихильність виборців, намагатимуться підкупити їх такими сумнівними заявами. Однак, я вважаю, що реакція буде протилежною».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ