Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Заяви Сендака — плід його хворобливої уяви — Ігор Держко

«Заяви Михайла Сендака про те, що я у 2004 році збирав проти нього якісь підписи, — це плід його хворобливої уяви. Якби щось подібне було, то, думаю, я  зібрав би необхідну кількість підписів і довів справу з його відставкою до кінця», — прокоментував «Гал-info» новообраний голова фракції блоку Тимошенко в обласній раді Ігор Держко.

Щоправда, за словами Держка, він не схвалює рішення Михайла Сендака і навіть після подібних заяв зі сторони останнього не хоче, щоб той виходив із фракції. Більше того, Ігор Держко сумнівається у тому, що Михайло Сендак піде на такий крок, адже заяви на призупинення членства у фракції він ще не написав.
«Я зацікавлений в тому, щоб наша фракція була цілісна. Михайло Сендак з його досвідом, поінформованістю, на мій погляд, зараз має працювати на благо нашого блоку», — пояснив Ігор Держко.
Нагадаємо, сьогодні, 23 травня, Михайло Сендак заявив про те, що призупинить членство у фракції БЮТ через те, що її очолив Ігор Держко, адже останній нібито у 2004 році за наказом Сергія Медведчука збирав підписи серед депутатів Львівської обласної ради, щоб відправити Михайла Сендака у віставку з посади голови ЛОР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ