Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зайняти позицію за Януковича чи за Тимошенко - це образити свого виборця, – Тігіпко

Кандидат у президенти Сергій Тігіпко заявив, що не підтримає жодного з кандидатів у президенти у другому турі. Про це він сказав в ефірі програми "Чорне і біле" на телеканалі ТВі.

"Зайняти позицію за Віктора Януковича чи за Юлію Тимошенко - це образити свого виборця. В основному це люди досить інтелігентні, досить молоді, думаючі. Чому я повинен їм підказувати?", - заявив кандидат.

"Послухай і Януковича, і Тимошенко. Дуже багато чуєш не як від кандидатів у президенти, а як від фокусників. І підтримати - це означає взяти і підписатися під усим цим", - сказав Тігіпко.

За його словами, він може погодитися обійняти посаду прем'єра після другого туру виборів президента і проводити "непопулярні рішення".

Кандидат вважає, що новообраний президент буде контролювати більшість у парламенті. Також, за словами Тігіпка, всі домовленості в цьому випадку мають бути публічними.

У випадку, якщо йому не запропонують місце у владі, кандидат пообіцяв піти в опозицію.

На питання про те, чи може Тігіпко об'єднатися з кандидатом, який програв вибори, він відповів: "Про об'єднання всі повинні забути. З'явилася третя сила, яка буде постійно мати самостійну точку зору".

"Я вам обіцяю, що ні з ким об'єднуватися в єдині партії, в єдині блоки я не буду. Якщо не захочуть у владу - нікуди проситися не буду. Але я обіцяю - мовчати не буду, боятися теж не буду", - підкреслив Тігіпко.

Як відомо, раніше Тимошенко запропонувала Тігіпку обійняти посаду прем'єр-міністра у випадку обрання її президентом.

Крім того, віце-спікер Микола Томенко заявляв, що команда Януковича намагається домовитися про співпрацю з Тігіпком в обмін на дострокові парламентські вибори, передає Українська правда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ