Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Збільшення кількості пунктів пропуску не призведе до збільшення охочих нелегально перетнути українсько-польський кордон — Володимир Карась

Збільшення кількості пунктів пропуску не призведе до збільшення порушників прикордонного законодавства. Про це, відповідаючи на запитання «Гал-info», розповів начальник Західного регіонального управління ДПСУ генерал-лейтенант Володимир Карась.
«Кількість пунктів пропуску на кордоні і кількість порушників між собою не пов’язані. Збільшення переходів не означає, що буде більше порушників. Через пункти пропуску, і це підтверджує багаторічна статистика, люди їдуть із документами. Буває, що вони везуть щось незаконне, контрабанду, за що їх затримують на кордоні, однак це не стосується самого проходження громадянами державного кордону через пункт пропуску», — сказав Володимир Карась.
Варто відзначити, що львівська обласна влада активно взяла до впровадження курсу на збільшення пунктів пропуску, митних та транспортних переходів на кордоні України з Польщею у межах Львівської області. За два роки на Львівщині має запрацювати низка нових пунктів пропуску.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ