Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Збільшення матеріальної допомоги з депутатського фонду ЛОР удвічі є популістським рішенням — Левко Захарчишин

Збільшення матеріальної допомоги з депутатського фонду вдвічі є популістським рішенням. Так вважає заступник голови ЛОР Левко Захарчишин, про це він повідомив у коментарі «Гал-info».
«Прийняття на сесії Львівської облради 4 січня рішення про так звану матеріальну допомогу з депутатського фонду ЛОР вдвічі фактично розбалансувало той проект бюджету області, який виносився на розгляд депутатів, – каже Левко Захарчишин, – адже збільшення витрат коштів на суму понад 7 мільйонів гривень не було передбачено у збалансованому проекті держбюджету. І тепер предмет вивчення прийняття такого рішення – за рахунок яких додаткових бюджетних коштів профінансувати ці 7 мільйонів».
«Така пропозиція не обговорювалася, навіть не виносилася на жодному засіданні постійних депутатських комісій, не формувалася вона й на засіданнях фракцій, а раптово така ініціатива була озвученою на сесії і прийнятою депутатами. Хоча я вважаю, що це досить популістське рішення, і не зовсім правильне», – сказав Левко Захарчишин.
Нагадаємо, на бюджетній сесії 4 січня депутати вдвічі збільшили матеріальну допомогу малозабезпеченим із депутатського фонду ЛОР. Сума становить понад 7 мільйонів гривень.
4 січня цього року депутати Львівської обласної ради прийняли обласний бюджет Львівщини на 2008 рік. В обласному бюджеті на 2008 рік встановлено загальний обсяг доходів у сумі 2 470 546,5 тисяч гривень. Обсяг доходів загального фонду бюджету визначено в сумі 2 311 600,7 тисяч гривень, спеціального фонду бюджету – 158 945,8 тисяч гривень, у тому числі бюджету розвитку 25 014 тисяч гривень.
Загальний обсяг видатків обласного бюджету на 2008 рік передбачено в сумі 2 524 917,4 тисяч гривень, в тому числі обсяг видатків загального фонду бюджету - 2 362 213 тисяч гривень та видатків спеціального фонду бюджету 162 704,4 тисяч гривень, у тому числі бюджету розвитку – 28 772,6 тисяч гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ